5 februari 2015

Hej!
Här kommer ännu en kallelse till årsmöte för Läkarsektionen.  
Sök till styrelsen! Läs för instruktioner. 

lakarsektionen.valberedning@gmail.com 

Du som är Läkarstudent på Karolinska Institutet är kallad till Läkarsektionens vid Medicinska Föreningen årsmöte 19/2 kl 17:30 på Campus Solna, Nobels väg 10, 171 77 Stockholm.

Som läkarstudent och medlem i Medicinska Föreningen har du den exklusiva möjligheten att kandidera till styrelsen för Läkarsektionen, samt att rösta vid valfrågor. 
(Om du inte har betalat din medlemsavgift kan du göra det här https://portal.medicinskaforeningen.se/snabbetalning/ ) 

 Till styrelsen skall väljas:
Ordförande, Vice Ordförande, Sekreterare samt 6 övriga ledamöter som inbördes fördelar ansvarsområden gällande ekonomi, programnämndsansvar, information, OMSiS (Ordförandekonventet Medicine Studerande i Sverige) och studentrepresentation. 
På mötet skall även väljas ordinarie studentrepresentant till det för Läkarprogrammet beslutande organet Programnämnd 2. Det förväntas att den som får detta uppdrag även söker uppdrag som styrelseledamot och att mötet väljer denna person till styrelseledamot, då kontakten mellan programnämnden och styrelsen, samt arbetet i sektionen i stort avsevärt förenklas. 

 Om du är intresserad av att bidra till ett bättre läkarprogram på KI och vill kandidera till styrelsen/ordinarie representant i PN2, vänligen maila din kandidatur med namn och terminstillhörighet, tidigare uppdrag inom MF/studiebevakning, samt målbeskrivning om vad du vill genomföra och självklart vilken post du söker till:

lakarsektionen.valberedning@gmail.com 

Vi ses! 

Vänliga hälsningar 
Theodor Hjortenhammar 
Ordförande för Läkarsektionen 

Läs mer här: http://www.medicinskaforeningen.se/sv/sections/medicine/ 
Gilla oss här: https://www.facebook.com/lakarsektionen 
Maila oss här: lakarsektionen@gmail.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar